
Przydatne narzędzie do serwowania pieczonego mięsa. Nowoczesny design, wysoka jakość i doskonałe właściwości użytkowe. Widelec przeznaczony dla wybranych użytkowników o wysokich wymaganiach dotyczących ergonomii i jakości ostrza. Antypoślizgowa powierzchnia rękojeści pozwala na wygodny chwyt, który ułatwia pracę z nożem. Kute ostrze zapewnia doskonałą równowagę. Specjalny ogranicznik nie pozwala ślizgać się palcom po ostrzu podczas porcjowania. Hartowany, ma bardzo długą żywotność. Wykonany jest z wysokiej jakości niemieckiej stali MoV o twardości HRC 56. Projekt zaprojektowali Tobias Wandrup i Erik Thoro Lauridsen. Można go myć w zmywarce do naczyń.
Długość ostrza: 28 cm
Waga: 185 g
Pliki cookie pomagają nam świadczyć usługi. Poprzez korzystanie z naszych usług zgadzasz się, z tym iż korzystamy z plików cookie.