Praktyczny i elegancki zestaw do ryb składający się z noża, widelca i pęsety. Nóż do filetowania z cienkim i elastycznym ostrzem o długości 22 centymetrów jest idealny do filetowania. Widelec z 7-centymetrowym ostrzem nadaje się do porcjowania i pieczenia różnych rodzajów ryb. Pęseta ze stali nierdzewnej służy do wyciągania ości, zapewniając stabilne trzymanie i pewny chwyt rybich ości.
Nóż do filetowania Functional Form 1057540
Długi nóż z cienkim giętkim ostrzem doskonale nadaje się do filetowania i krojenia ryb, dużych kawałków rostbefu, szynki, salami i innych potraw wymagających precyzyjnego i delikatnego krojenia. Ostrze noża jest idealnie ostre, dzięki czemu praca z nożem do filetowania jest bardzo wydajna i łatwa. Z jego pomocą przygotowanie dań rybnych będzie czystą przyjemnością.
Długość ostrza: 22 cm
Materiał: stal nierdzewna / tworzywo sztuczne
Waga: 0,108 kg
Widelec do ryb Functional Form 1057547
Ten praktyczny widelec o długości ostrza 7 centymetrów pomoże Ci w porcjowaniu i pieczeniu różnych rodzajów ryb. Możesz go również używać podczas grillowania lub serwowania, aby łatwo chwytać i trzymać ryby.
Materiał: stal nierdzewna / tworzywo sztuczne
Waga: 0,07 kg
Pęseta do wyciągania ości Functional Form 1003023
Pęseta to doskonałe narzędzie do usuwania rybich ości. Wykonana jest ze stali nierdzewnej, co zapewnia precyzję podczas korzystania. Można ja myć w zmywarce. Jest lekka i idealnie leży w dłoni.
Waga: 48 g