Noże FISKARS HARD EDGE zostały zaprojektowane tak, aby zawsze pozostawały ostre i wygodnie radziły sobie z codziennymi pracami w kuchni spełniając wymagania podczas gotowania, które są na nich kładzione. Ostrza noży Hard Edge wykonane są z mocnej stali nierdzewnej i są ostrzone przy użyciu rewolucyjnej technologii LZR-EDGETM.
Noże FISKARS HARD EDGE zostały zaprojektowane tak, aby zawsze pozostawały ostre i wygodnie radziły sobie z codziennymi pracami w kuchni spełniając wymagania podczas gotowania, które są na nich kładzione.
Noże FISKARS HARD EDGE zostały zaprojektowane tak, aby zawsze pozostawały ostre i wygodnie radziły sobie z codziennymi pracami w kuchni spełniając wymagania podczas gotowania, które są na nich kładzione. Ostrza noży Hard Edge wykonane są z mocnej stali nierdzewnej i są ostrzone przy użyciu rewolucyjnej technologii LZR-EDGETM. Dzięki temu nóż pozostaje ostry 4 razy dłużej w porównaniu z konwencjonalnymi nożami. Rękojeści noża mają ergonomiczny kształt z unikalnym wzorem 3D, aby zapewnić doskonały chwyt. LZR-EDGETM– Rewolucyjna technologia Najważniejszymi częściami noży Hard Edge są ostre ostrza. Ostrze wykonane jest w technologii LZR-EDGETM, która wydłuża jego żywotność nawet czterokrotnie. Mocne ostrza ze stali nierdzewnej. Noże mają mocne, trwałe ostrza ze stali nierdzewnej. Wygodny uchwyt SoftouchTM i trójwymiarowy wzór na powierzchni rękojeści zapewniają wygodny i pewny chwyt. Łatwa konserwacja. Ostrza są łatwe w utrzymaniu czystości i ostrości i można je w razie potrzeby ostrzyć za pomocą dowolnego narzędzia szlifierskiego. Noże można również myć w zmywarce.